Oświadczenie Rady Nadzorczej

Szanowni Państwo,

W imieniu Rady Nadzorczej, uprzejmie informuję, że 28 lutego 2017 roku na Posiedzeniu Rada przyjęła rezygnację Pana Andrzeja Twardowskiego ze stanowiska Prezesa Zarządu oraz oddelegowała mnie do pełnienia funkcji Prezesa do czasu powołania nowego Zarządu przez Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy.

Jednocześnie w imieniu całej Rady chciałbym podziękować Panu Andrzejowi Twardowskiemu za 16 lat zarządzania Klubem.

Panie Andrzeju, Przejął Pan klub w słabej kondycji sportowej i finansowej i z iście sportowym zacięciem konsekwentnie poprowadził Pan zespół po medale. Osiągnięcia sportowe klubu, zaangażowanie w kształcenie młodych sportowców a także społeczne oddziaływanie klubu zasługują na najwyższe uznanie i szacunek. Dzisiaj Energa Czarni Słupsk to rozpoznawana, wartościowa marka, podziwiana i szanowana przez kibiców, wzór do naśladowania dla młodzieży. Dziękujemy za dbałość o kondycję i morale Klubu, za 4 wspaniałe medale ale przede wszystkim za serce oddane Energa Czarnym Słupsk. Siła Czarnych to Pana zasługa.

Dziękując za dotychczasowe profesjonalne zarządzanie liczymy, że nadal będzie Pan wspierał i zasilał doradczo Klub. Zapraszamy do dalszej współpracy. Liczymy, że wesprze Pan Czarnych poprzez zbudowane w środowisku sportowym relacje i dalsze działania zorientowane na popularyzację koszykówki wśród dzieci i młodzieży.

Z wyrazami szacunku,

Krzysztof Rogaliński

Przewodniczący rady Nadzorczej

p.o. Prezesa Zarządu

Newsletter

Zapoznałem się z regulaminem i wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych."